VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vindt u de veelgestelde vragen over onze dienstverlening. Staat uw vraag er niet tussen neemt u dan contact op met Gaia´s team.

01

Kan ik ook langskomen bij Gaia's team voor het reinigen van mijn auto?

Gaia's team biedt mobiele diensten op locatie aan en werkt altijd op afspraak. Wij komen bij U langs voor het reinigen van Uw wagen, maar indien U het wenst kunt U ook de wagen hier laten voor reiniging. Een afspraak maken is wel altijd noodzakelijk.

02

Hoe lang duurt de reiniging van mijn auto, zetels of tapijt?

Dit hangt uiteraard af van wat er precies gereinigd moet worden en hoe vuil de auto, zetels of het tapijt is. Wij geven wel op voorhand een inschatting van de tijdsduur, maar werken niet onder tijdsdruk en streven naar een optimaal resultaat.

03

Kunnen alle vlekken verwijderd worden?
 

De mogelijkheden voor het verwijderen van vlekken hangen af van: soort vlek, hoe lang deze al aanwezig is en in welk type materiaal is de vlek aanwezig. Wij streven altijd naar een zo goed mogelijk resultaat.

04

Reinigt Gaia's team zetels, wagens en tapijten aan huis?

Ja, onze stoomreinigingsmethode laat het toe dat wij op locatie bij de klant reinigen. U hoeft dus niet een aantal dagen zonder zetel te zitten.

05

Blijven de zetels na reiniging nog lang nat of vochtig?

Nee, door de stoomreinigingsmethode wordt de zetel grondig gereinigd, maar wordt deze niet nat. Gemiddels is deze na 2-4 uur terug bruikbaar. De uiteindelijke droogtijd hangt verder af van temperatuur en ventilatie in de ruimte en hoe vuil deze was voor reiniging.

Geen verplaatsingskosten

bij factuur boven

€ 200

tapijtreiniging

© 2018 by Gaia´s team - Taking care of the enviroment

  • c-youtube